Она што работиме

Модната конфекција Делта Холдинг ДООЕЛ Кочани е формирана во 1992 година и е во  приватна сопственост со единствен основач Георгиева Бојаџиевска Валентина. Денес  Делта Холдинг брои 350 вработени во сопствен производствен погон, со површина од  6.300 мзатворен работен простор и 24.000 м2 отворен простор.

Компанијата произведува панталони, сукњи, трикотажни и други видови облека. Според прозиводите кои се произведуваат друштвото се сврстува во полутешка кофекција за машка и женска  облека. Главниот погон е еден од најмодерните во Македонија.

Нашите клиенти