[rev_slider delta-services]

 

Месечниот производствен капацитет на фирмата е околу 50.000 конфекциски единици. Нашата фабрика има 9 производствени линии. Во шест од нив се произведуваат женски панталони и здолништа, со неделен капацитет од околу 1.200 парчиња по линија. Две линии произведуваат женски блузи и фустани и една линија е специјализирана за модерна трикотажа. Делта Холдинг поседува добро опремен машински парк и имплементира многу нови технологии на шиење, користејќи автоматски и роботизирани машини во производството. Нашиот CAD систем е Gerber AccuMark Professional.

Производство

[themify_col grid=”2-1 first”]

Делта Холдинг произведува женска и машка средно тешка и лесна облека како на пример:

  • Панталона
  • Блуза
  • Фустан
  • Суќна
  • Палто без постава

[/themify_col]

[themify_col grid=”2-1″]
DH-23
[/themify_col]

Нашата фабрика може да произведе помеѓу 6500 и 8500 единици облека на неделно ниво на принцип на “LOHN” систем како CMCut Make и CMT.Cut Make Trim Нашата компанија, исто така нуди и FPS. Вршиме услуги како што се: first pattern development по основа на скала за големина, сите “CAD” услуги, етикетирање и везење.
Времето од почеток на производство, до испорака е 4 недели.